Η εταιρεία μας

  ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Με άριστης ποιότητας εμπορεύματα και άμεση παράδοση, φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας.

  Η ιστορία του εργοστασίου μας, ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 60 σε ένα μικρό χώρο στον Περισσό Αττικής, από τον κ. Αλέξανδρο Βουμβουράκη. Το 1981 σαν Βιομηχανία PROCAL ABEE, φτιάχνονται οι νέες εγκαταστάσεις της παραγωγικής μονάδας στις Αχαρνές, σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από τον κόμβο του 12ου χιλ. Αθηνών-Λαμίας, σε ιδιόκτητο χώρο.

  Η PROCAL INOX ιδρύθηκε το 2013 με ιδρυτή τον Γεώργιο Κατιώνη, ως δεύτερη γενιά, να συνεχίζει την πετυχημένη πορεία του εργοστασίου. Η σημερινή παραγωγή γίνεται από εξιδεικευμένο τεχνικό προσωπικό, που γνωρίζει και διαμορφώνει τα υλικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Αποτέλεσμα αυτής της συλλογικής προσπάθειας, αποτελούν τα προϊόντα μας. Κατασκευάζονται με υλικά άριστης ποιότητας και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής, προσφέροντας υψηλή λειτουργικότητα και μέγιστη αξιοπιστία.

  Το εργοστάσιο με τα προϊόντα του, απευθύνεται στο χώρο της μαζικής εστίασης και γενικότερα του ανοξείδωτου επαγγελματικού εξοπλισμού. Η παραγωγή μας εστιάζει σε Ανοξείδωτες Κατασκευές, καθώς και στα Επαγγελματικά Ψυγεία. Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών, κάθε σύγχρονου Επαγγελματία στο χώρο της Μαζικής Εστίασης.

  Με το πέρασμα των χρόνων, έχοντας εξειδικευμένη τεχνογνωσία, αλλά και την εκτίμηση της αγοράς, εξελιχθήκαμε σε μία σύγχρονη εταιρεία με ισχυρή δυναμική, δημιουργώντας πολύ καλές συνεργασίες, προσφέροντας ειλικρινείς και αξιόπιστες υπηρεσίες.

  Ανοξείδωτες
  Επαγγελματικές Κατασκευές
  ------------------------------------
  Το εργοστάσιο μας κατασκευάζει
  Ουδέτερες Ανοξείδωτες Κατασκευές
  Ειδικές Κατασκευές και
  Ειδικά Επαγγελματικά Ψυγεία.
  logo-procal-vertical.png